4.12.2017

KÄTELLÄÄNKÖ?

Hei kaikille teille, jotka olette jotakin reittiä juuri mun blogiini päätyneet!

Tässä postauksessa esittelen itseni parilla lauseella, jotta pääsisitte kärryille siitä, kuka tällä puolen ruutua kirjoittelee. Aloituspostauksen suunnittelu tuotti mulle niin paljon tuskaa, että päätin jättää tämän mahdollisimman lyhyeen. Mietin vain sitä, miten ihmiset oikein esittelevät itsensä kuulostamatta aivan maton alle lakaistuilta, tai päinvastoin; ylimielisiltä? Ainakin mun mielestä kultainen keskitie on vaikea löytää!
Oon siis 16-vuotias lukiolaistyttö Kainuusta ja tottelen parhaiten nimeä Erja. Pääni pyörähtää kuitenkin myös lukuisten lempinimien suuntaan, joita mulle on tässä vuosien varrella kertynyt. Niistä tunnetuimpana mainittakoon Erska.

Mut tunnetaan aika nauravaisena ja energisenä persoonana, mitä ei välttämättä kuvistani uskoisikaan. Kauheaa, miten vaikeata on hymyillä kameran väärällä puolella ilman, että on ihan pörrö olo. Silmätkin tuntuvat katoavan kokonaan jonnekin suupielten mukana kohoavien poskien taa, joten passikuvailme on toimivin ratkaisu. Lisää musta voi käydä lukemassa "About me" -osiosta.

Innostuin bloggaamisesta jo kolmisen vuotta sitten, jolloin pyörinkin bloggerissa parin vuoden verran. Ajanpuutteen ja bloggaamisen tuomien paineiden ("Apua, taas pitäisi julkaista!") takia  bloggaaminen jäi, kunnes nyt taas muutaman kuukauden olen kaivannut takaisin sorvin ääreen. 

Erelkeestä olen suunnittelut sillisalaattiblogia, eli mitään tiettyä pääpainoa blogillani ei todennäköisesti tule olemaan. Blogini tulee sisältämään mitä milloinkin; kuulumisiani, asupostauksia, kirjasuosituksia, DIY-projekteja... Ehdotuksia otetaan vastaan!
Pahoittelen jo tässä vaiheessa kuvien heikohkoa laatua, rahankeruu parempaa kameraa varten on jo voimissaan!

Puspus, ja tervetuloa lukemaan! Follow my blog with Bloglovin

10 kommenttia:

 1. Jes, kiva että oot palannut blogien maailmaan! :) Ihastuin heti ensimmäisenä sun blogiin astuessa tuohon sun banneriin! ♥ Jään seurailemaan sun blogia!

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana kuulla, että tykkäsit :) mua vähän pelotti sen bannerin olevan liian yksitoikkoinen mustavalkoisena, mutta jospa se sitten toimisi!

   Poista
 2. Liityn lukijaksi! Ja noi kuvat susta on just kauniita :D

  www.hunajahetki.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Uuu tervetuloa takaisin! *.*

  VastaaPoista
 4. Mä aloitin hevosblogin kirjoittamisen niin kauan sitten etten edes muista millaista aloittaminen oli, mutta lifestyleblogin kirjoittamisen aloitin yksityisenä, joten siellä oli valmiina jo monia postauksia ennen kuin muut pääsivät lukemaan :D
  Kivaa kun teit blogin uudestaan, tämä vaikuttaa tosi pirteältä ja positiiviselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä vain ettet muista, sellaisen työn ja tuskan takana tämä oli ainakin mulle :D Olisi ollut vain paljon helpompaa aloittaa suoraan postailua, mutta olisihan se ollut aika pörröä!

   Kiitos paljon <3 Ihana kuulla!

   Poista
 5. Ihanaa, että päätit palata takaisin blogin pariin! Todella mukavalta näyttää tämä sinun blogi, jään ehdottomasti seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että viihdyit Erelkeessä :) Toivottavasti jatkossakin!

   Poista