21.12.2017

VAAHTOKARKKINA

Tiedättekö sen tunteen, kun teillä pitäisi siivota, mutta kaikki muu vaikuttaa niin kovin paljon mielenkiintoisemmalta? Mä nimittäin tiedän. Kuten torstaina mainitsinkin, mun viikonloppusuunnitelmissa oli kodin siivoaminen joulukuntoon. Kyllä mä siihenkin To do -listan kohtaan ruksin sain, mutta jotenkin siivoillessa laatikon pohjalta löytyneet huulipunanäytteet alkoivat vetää puoleensa.
Mähän en siis meikkaa. Aiemmissa postauksissa, joissa mun kuvia on nähtävillä (kuten tässä), mulla ei ole ollenkaan meikkiä. Mä en vain viihdy pakkelit naamassa, mutta tästä voisinkin tehdä joku toinen kerta ihan oman postauksensa. Toisinaan on kuitenkin hauskaa kokeilla miltä näyttää kun sipaisee vähän väriä pintaan.
Sitten seuraava älynväläys oli kokeilla pitkästä aikaa nutturaa. Kuten olette ehkä huomanneetkin, mun hiukset eivät oo mitenkään hirvittävän pitkät. Jossakin vaiheessa ne eivät yltäneet ollenkaan valkin ympäri. Nyt ne kuitenkin taipuivat siihen hommaan lukuisten törröttäviä hiuksia piilottavien pinnien avulla, ja tökkäsin piristykseksi vielä muutaman (lue: siskolta pöllityn) kukkasen.
Siihen vielä hempeät korvikset (toistan: siskolta pöllityt) ja pitsipaita, niin aika vaahtokarkkimainen olohan tässä tuli :D Tää ei todellakaan oo mun tyyliä, hupparit ja colleget kun vetävät huomattavasti enemmän puoleensa. Joskus on kuitenkin päästävä pelleilemään, näytti sitten kuinka vaahtokarkilta tahansa.

Kuinka monelle käy jotenkin näin silloin, kun pitäisi siivota?

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka nättejä kuvia! Ja hei, täällä myös yksi siivouksesta lintsauksen ammattilainen - se vaan on paljon mielenkiintoisempaa tutkia kaikkea esille tullutta tavaraa, minkä siivouksessa löytää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Siivouksesta lintsaaminen on taitolaji ;) ja mukavaahan se on löytää kaikkea "uutta" kivaa!

   Poista
 2. Uuu kylläpäs oot panostanu! Aikas nättejä kuvia♡

  VastaaPoista
 3. Haha, tuttu tunne, että kun pitäisi siivota, tekee jotain ihan muuta... Mutta hienot kuvat!
  www.hunajahetki.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Todella upeita kuvia 😍 sun blogi on tosi mielenkiintoinen, jään seurailemaan sua tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tervetuloa lukemaan, ihana kuulla että viihdyit!

   Poista