14.12.2017

VALOA KIRJOJEN LOMASSA

Jostakin syystä mulla oli aamulla aivan mahottoman tehokas olo, vaikka yöunet jäivätkin vähäisiksi. Se tunne on vielä tätä postausta kirjoitellessakin voimissaan. Oikeastaan, mun hyvä fiilis ei oo laskenut koko päivänä yhtään, mikä on mulle aika erikoista. Yleensä mä huomaan jossakin vaiheessa päivää tuhahtelevani edes vähän ärtymystäni.
Kun pistin nokkani ulos ensimmäistä kertaa tälle päivää, tehokkuus laski ehkä pikkuriikkisen. Lunta oli satanut taivaan täydeltä, ja jouduin kahlaamaan kouluun kirjaimellisesti nilkkoihini yltävässä lumessa manaillen luontoäitiä mielessäni.  

Sukkien ja farkunlahkeiden alkaessa kuivaa, sain kuitenkin puhtini takaisin sataan prosenttiin. Se näkyi ehkä hienoisena ylienergisyytenä, jota purin poukkoilemalla levottomasti ja tanssimalla valssia kaverini kanssa joulubiisien tahtiin välitunnilla. 
Vilman ("Ota musta kuva kun esitän lukevani!") kanssa esiteltiin paikkakuntamme ysiluokkalaisille äidinkieltä ja kirjallisuutta, sekä teatteri-ilmaisua kahden muun tytön kanssa. Mä pääsin vapauttamaan sitä ylimääräistä energiaani pelaamalla parin tunnin verran ysiluokkalaisten kanssa kaikenlaisia ryhmäpelejä, joita pelaamaan taisin olla huomattavasti nuorempiani innokkaampi...

Tästä ylienergisyydestä ja skarppiudesta huolimatta alkuviikon vaivannut flunssa painaa edelleen, eikä viikonloppu kuulosta nyt ollenkaan hullummalta idealta. Voi että, kunhan pääsen käpertymään viltin alle, syömään suklaata ja katsomaan leffoja koko viikonlopuksi. (Kunhan vitsailen, pikkulinnut lauloivat, että äiti on suunnitellut täksi viikonlopuksi ankaraa joulusiivousta.) 
 Millaiset viikonloppusuunnitelmat siellä ruudun takana on kehitteillä?

6 kommenttia:

 1. Kylläpä teillä näyttää ihanalta toi esittelypiste! *.* Harmi kun se jäi tällä kertaa näkemättä. Itellä on ihan normaali viikonloppu tiedossa paitsi että sunnuntaina on siskoni valmistujaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä oli kiva <3 Ui, kuulostaa hyvältä :)

   Poista
 2. Mäkin jouduin tarpomaan hangessa! Tosin meilläpäin lumi on osittain jäätynyt, eli mulla oli myös liukastumisvaara! Aattelin tänä viikonloppuna tehdä kaikkea jouluista, kuten esim. leipoa uuden erän pipareita ja tehdä kasan kortteja!

  www.hunajahetki.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, liukastumisvaara on kyllä kauhea D: Ihanaa, jouluiset suunnitelmat kuulostavat superhyviltä <3

   Poista
 3. Hei! Käykö jos esittelen blogiasi tulevassa postauksessani? Tarkoitus olisi kehua blogiasi ja laittaa muutama kuva siiitä, jos se sinulle käy.

  http://pikseleidenpaikka.blogspot.fi/2017/12/linkkaa-blogi-luukku-4.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ehdottomasti! :) Kiitos paljon <3

   Poista