21.1.2018

BEST FRIEND TAG

Monen päivän hiomisen, sahaamisen ja muotoilun tulos olisi viimein tässä! Best Friend tagissa mä ja mun paras ystävä, Vilma, vastailemme kysymyksiin koskien toisiamme ja meitä molempia. Vastauksen alla on aina toisen kommentti vastaukseen. Asiallisia musta ja Vilmasta ei saa millään, mutta koittakaa kestää!
Kuinka ja missä tapasitte ensimmäisen kerran?

E: Se oli seiskalla, kun välitunnilla päädyttiin yhteisten kavereiden kautta samaan porukkaan. Jotenkin siinä se juttu lähti luistamaan. Vaihettiinko me heti siinä numerot vai vasta myöhemmin? Kuitenkin aika pian päädyttiin laittelemaan kaksarikuvia ja Hetula vakiintui yhteiseksi lempinimeksi niiden kuvien myötä.
V: Hetuluus on kyllä legenda siinä missä mekin!

V: Taispa olla joskus seiskaluokalla. Pyörittiin samoissa välkkäporukoissa ja sit vaan joku viiraus numeroiden vaihtamisesta kävi molempien kiertoradalla. Siitä sit pikkuhiljaa alko juttu luistamaan kuin suksi. Kaksarikuvien ja Hetula-nimen myötä se oli sit menoa...
E: Voi niitä aikoja kun oltiin pieniä ja viattomia. (Enää ei olla kumpaakaan) 

Kenen kanssa hän suuteli ensimmäisen kerran?

E: Mä muistelen, että sulla se oli eräs nimeltä mainitsematon jäkäri. Se jonka kanssa sahasit edes takaisin koko ala-asteen. Pusu oli joko uimahallissa tai pulkkamäessä, en muista kumpi tarina on vanhempi!
V: Kyllä sä vaan tiiät nää jutut! Tosin erottiin siellä pulkkamäessä.

V: Tää on helppo. Pohojosen poeka. Vaaleaverikkö, jolta ei jutuista tasot puutu. Nätti poika kaikin puolin.
E: Helppo tosiaan - jos pikkuisia pusuja ei lasketa. Silloin ei Pohojosen poika sijotu ekaksi! 

Mikä hänessä on parasta?

E: Tästähän saisi runoiltua vaikka millaisen listan! Aloitetaan sillä, että sä ymmärrät mun huumorintajua ja me räkätetään aina samoille huonoille vitseille. Sä oot myös hyvä kuuntelija ja aina mielettömän ystävällinen kaikille.
V: Aawwss, kylläpä sitä ny annetaan sitä positiivista palautetta. Kyllä mä sun lempitervehystä fiilaan iha urakalla: "Moro horo". Mut tottahan se on, ei vaan meijjän huumorin tasolle pääse kukaan muu kuin valaat itse!

V: Nauru ja hyvät (ja huonot) jutut. Oot kyllä melekone kodin hengetär ja viisas kuin Einstein. Tiiät vaikka susta joku päivä semmonen tulee! ;)
E: Kodin hengettärestä en tiedä, mutta huonoja juttuja ainakin löytyy! 
Parhaiten mieleen jäänyt yhteinen muistonne?

E: Hui, yritäpä tässä valita vain yksi! Mun mieleen on kuitenkin syöpynyt se kerta, kun kierreltiin kaupoissa ja otettiin kuvia toisistamme kaiken maailman prinsessatiaroissa ja taikasauvat käsissä. Mulla on ne kuvat tallessa jossain, mutta ei ihan julkaistavaa materiaalia!
V: Muistoja riittää, kaikki yhtä rikkaita ja myös melko tyhmiä sellaisia... Kyllä meillä ainakin tyhmyyden herne kiertää!

V: Ekana mieleen tulee Kainuun Musajuhlat viime kesältä. Vaikka sää ei ehkei paras ollutkaan, meidän tunnelmaa se ei lannistanut! Muistan kuinka yhdessä JVG:n tahtiin heiluteltiin käsiä. Kuitenkin ehdottomasti parasta tuossa reissussa oli viinirypäleiden nautiskelu suoraan rypäletertusta. Outojen katseiden vallitessa meno ja nauru meillä vain lisi! Aina meitä saa hävetä!
E: Apua, olin jo melkein unohtanut niiden jätkien ilmeet kun syötettiin toisillemme viinirypäleitä kuin paraskin lesbopari! Taisivat raukat luulla mahdollisuuksiensa menneen. 

Mikä on hänen unelma-ammattinsa?

E: Apua, kyllä sulla lääkikseen olisi sitä varten mentävä. Joku lääkäri tai kirurgi sun unelmaduuni ois, siitä mä oon melko varma. Oisko ollu toimintaterapeutti?
V: Lääkis tosiaan houkuttelis ihan urakalla. Nimimerkillä liikaa sairaalasarjoja ja suolen pätkiä katsellut...

V: Ei sulta taida löytyä unelmatyötä. Suunnitelmat auki vähän joka paikkaan. Kuitenkin tainnut ohimennen vilahdella lentoemäntää, kirjailijaa ja sen sellaista...
E: Jep, taivaanrannan maalari musta tulee.     

Parasta toisen ulkonäössä?

E: THAT ASSSSSS! Oon niin kateellinen siitä! Muijja kerää kaikki katseet tolla peräpeilillä. Äläkä yritäkään väittää, että se on huono! Hyvänä kakkosena tulevat hymykuopat. Ihanat!
V: Sshhh!!! Elä aina hehkuta sitä takalistoo. Ei siinä oo katteltavaa nimeksikään.

V: Luonnonkauneus. Miten joku voikin olla noin luonnonkaunis! Ihan sama missä mennään, kyllä sun kauneus katseita puoleensa vetää, usko tai älä. Lisäksi sun hiukset on jotain rakkautta! Suunnitelen jo yöllistä rikosreissua. Be ready to lose your hair...
E: Awwww, ihana oot ♥ Ja anna mennä - sheivattu pää oli ainakin joku aika sitten muodissa!
Millainen olisi ihanteellinen puoliso ystävällesi?

E: Tää on helppo. Pitkä, lihaksikas (sulle on löydyttävä ahteria jota puristella), romanttinen punapää. Semmonen jolla riittää huumorintajua ja hermoja sun jutuille. Ihana, oikea prinssien prinssi, mutta sopivan paha poika. Joku, joka viettäisi sun kanssa iltoja kotisohvalla, mutta lähtis myös seikkailulle. Calvin Kleinin mukavat mallit, asettukaa jonoon!
V: Osuit harvinaisen oikeeseen, kyllä sä mun miesmaun tunnet aika huolestuttavan hyvin. Punapäät ottakaa yhteyttä!!!

V: Sellainen sulta taitaa jo löytyä takataskusta. Komee pitää olla, ollaanha me ny niin ulkonäkökeskeisiä. Mittataulukot pitää olla myös kunnossa, kyl sä tiiät. Mut mikään bodattu lihaskimppu, ei ei ja vielä kerran ei. Se ei vaan sua sytytä. Ainiin, jos jätkä omistaa leukakulman niin oot kuin sulaa vahaa!
E: Shhhh, en mä nyt niin ulkonäkökeskeinen oo... Ja kengänkoko ei todistetusti ole yhteydessä peniksen kokoon. Ja kongolainen on ISO kansainvälisellä mittataulukolla.

Mikä teitä yhdistää?

E: Huumorintaju. Ehdottomasti se. Sekä harvinaisen hidas sytytys. Me molemmat innostutaan sekunnissa ihan täysillä ihan tyhmistä ideoista. Ja nälkä. Meillä on aina nälkä.
V: Ollaa me vähä vajoja mut se tekee meistä spessuja valaita. Ollaan siis ylpeitä meidän hitaudesta niin maalla kuin merelläkin.

V: Miehet, räkänauru sekä laaduttomat jutut. Tarviiko noita edes perustella? Omalle jutulle nauraminen kuuluu myös meidän Hetuloiden tavaramerkkiin. Välillä kukaan ei tajua meidän juttuja. Kun vietetään aikaa maataan vaan sängyllä katsotaan niin huonoja meemejä kuin miestenkin kuvia. Ja sitten syödään. Ja syödään ja syödään...
E: Me kuulostetaan oikeilta miestennaisilta ja syöpöiltä.


Missä ette ole samanlaisia?

E: Hmmm... Sä teet kaiken aina tosi yksityiskohtasesti ja tarkasti, mä taas maalailen suunnilleen sinnepäin. Sä myös rupattelet mielellään vaikka tuntemattomalle mummelille kun mä taas välttelisin semmosta tilannetta viimeseen asti. Loppupelissä meillä ei oo mitään yhteistä.
V: Totta. Mut eipä oo tää erilaisuus hiastanu tähänkään mennessä, toivottavasti ei jatkossakaan!

V: Mä oon maailman hitain aivan jokaisessa asiassa. Sit tuut sä ja kiidät kuin Ferrari. Lommo auki kattelen sun nopeuttas ja kyselen: "Joko sä tosiaan teit sen?".
E: Hiljaa hyvä tulee! 

Mikä on toisen ärsyttävin tapa?

E: Naputtelu ja hyräily. Sä naputat aina jotakin jollakin. Jalalla mun jalkaa, kynsillä kännykänkuorta, hiirellä pöydänpintaa, kynällä kirjaa... Sit sä vielä hyräilet päälle jotakin High School Musicalia. En enää ikinä kato sitä sun kanssa yhtään sekuntia! Mun hermot oli riekaleina sen jälkeen.
V: Voi olla totta, pakko myöntää. En vaan voi mun lauluille mitään. "Laulu älä tule.."

V: En mä tiedä! Mä ärsyynnyn liian huonosti suhun... Ehkä sun pummailu välillä.
E: Pummin elämä on hienoa t. Taivaanrannan maalari
Jos voisitte lähteä yhdessä minne tahansa, minne lähtisitte ja miksi?

E: Ihan selvästi jonnekin rannalle. Otettais aurinkoa, syötäis enemmän jäätelöä kuin napa kestää ja tiirailtas vähäpukeisia miehiä (ja naisia kun toivottais että se meidän jäätelö muuttuisi samanlaiseksi timmiksi kropaksi kuin niillä). Kyllä me valaat rannalle kuulutaan!
V: Palettais varmaan kuin grillimakkarat mut ei sen väliä. Hauskaa ois paikassa missä tahansa! 

V: Kyllä me varmaan Amerikkoihin suunnattais. Sovittiin aikoinaan, että tuohen riittäessä lähetään vallottaa The Great Big America Hetuloiden haltuun!
E: Kyllä! Koko maailma on meidän!        

10 kommenttia:

 1. Hahaa tää oli niin hauska, tosi hyvin toteutettu! :'D Muistan nii hyvin kun kuulin ekaa kertaa sun käyttävän nimitystä Hetula ja taisin aika pitkäänkin miettiä, että kuka ihme on kyseessä. Ja kyllähä sitä pohjosen poijjalla leukakulmaa on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 Siinä kieltämättä on riittänyt monelle pohdittavaa :D Ja on sillä kyllä ;)

   Poista
 2. Voi miten hauskasti tehty postaus! :D Kuulostatte tosiaan ihan mielettömän hyviltä kavereilta näin tekstien perusteella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos <3 Niin me kyllä ollaankin :D

   Poista
 3. vähänkö hauska postaus idea! :D näit oli kiva lukea :)!

  VastaaPoista
 4. Hahah, ihanan pirteä postaus! :D Tämmönen ois hauska itekin toteuttaa! Pakko muuten kehua tota sun paitaa, niin ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Suosittelen kyllä, oli sen verran hauskaa kasailla näitä :D Ja kiitti <3 Arja tilasi joskus itelleen mutta mä sitten päätin pölliä sen!

   Poista