11.1.2018

EI LUPAILULLE, JAA YRITTÄMISELLE

Ei, ei, ei. Mua ei saa tekemään uuden vuoden lupauksia. Mikään ei saa verta kiehumaan yhtä paljoa kuin rikottu lupaus, varsinkaan siinä tapauksessa, kun on itse se lupauksen rikkoja. Niinpä mä en tee lupauksia, mä teen "Näitä aion yrittää" -tavoitteita. Joten; mitä mä sitten aion yrittää? 

Järkevämmin syömistä
Joo, suklaa on hyvää. Kaikki mikä ui sokerissa ja rasvassa on hyvää. Kaikki se, mitä ei pitäisi syödä on hyvää. Siksi aion yrittää syödä järkevämmin. Enemmän ituja, vähemmän kaikkea muuta.
Koulumenestyksen pitämistä samoissa lukemissa
Mä myönnän olevani jonkinlainen hikke, eikä siinä oo mun mielestä mitään vikaa. Oon ihan mielelläni sellainen. Siksi mä yritän pitää numeroni kymppien ja ysien tuntumassa, eli siellä, missä ne ovat aina olleetkin.

Lukemisen lisäämistä
Ärsyttää myöntää, mutta tällä hikellä kaunokirjallisten teosten lukeminen on jäänyt pelottavan vähälle. Kyllä mä vieläkin viikottain kirjastossa ravaan, mutta se pelkkä ravaus ei riitä mun sisäiselle lukutoukalleni. Kaipaan aikoja kun tulin viikottaisilta kirjastoreissuilta niin korkean kirjapinon kanssa, etten meinannut nähdä sen yli.
Ihmissuhteiden huoltoa
Käsi sydämelle, ja tunnustetaan - oon laiska ystävä. Vapaa-ajalla käpertyisin mielelläni omaan hiljaisuuteeni ja ignoroisin jokaisen saamani viestin. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö pitäisi viestien saamisesta. Mähän rakastan sitä! Oon kuitenkin laiska keskittymään siihen, kuka mitäkin sanoi, vaikka myös haluaisin kuulla kaiken kaikilta. Ristiriitaista, eikö? Yritän siis löytää enemmän aikaa ja huomiota läheisilleni.

Onnellisuutta
Tästä haluaisin jo miltei tehdä jonkinlaisen lupauksen. Yritän kaikkeni, jotta tästäkin vuodesta tulisi yhtä onnellinen kuin aiemmista, ehkä vielä vähän onnellisempi. Mikäli neljä aiempaa yritystä onnistuvat, mä veikkaan onnistuvani tässäkin yrityksessä. 

Oletteko te tehneet lupauksia tai mun tavoin "Näitä aion yrittää" -tavoitteita? 

14 kommenttia:

 1. Haha, voin samaistua tohon että vapaa-ajalla tekis mieli käpertyä johonkin nurkkaan olemaan ihan yksin :D Ja lisäksi on niin epäreilua, että melkein kaikki niin hyvä on epäterveellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaa-ajalla on ihanaa olla ihan yksin :D Ja jep, jospa sitä oppisi tykkäämään siitä terveellisestäkin!

   Poista
 2. kiva postaus :)! Se on kyllä niin väärin että kaikki epäterveellinen on hyvää xD!

  <3:Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Oi vitsit toi ensimmäisen kuvan ruoka-annos on niiin hyvän näköinen♥ Mun mielestä oon listannut hyviä ja realistisia tavoitteita tälle vuodelle, ja itseasiassa voin samaistua noihin kaikkiin. Tein omaan blogiini listaa tavoitteista, ja oikeastaan myös noi kaikki taisivat löytyvät sieltä muodossa tai toisessa.

  Siis myös mä kaipaan sitä aikaa kun raahasin kirjastosta kevyestikin kymmenen kirjaa kotiin ja oikeasti ehdin jopa lukea ne. Hah nyt ei toivoakaan, että olisi aikaa lukea kuukaudessa kovinkaan montaa kaunokirjaa! Jos tänä vuonna kuitenkin pääsisi siihen, että lukisi joka päivä edes hieman :)

  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää se olikin <3 Nää meijjän tavoitteet taitaakin olla aika yleisiä :) Jospa me saatais meidän lukuprojektit kuntoon!

   Poista
 4. Samoilla linjoilla syömisen ja koulumenestyksen suhteen. Hikkeys on hyvästä!
  Se on muuten tosi ikävää, miten hyvältä kaikki epäterveellinen maistuu. Niin paljon mielummin söisi aamupalaksi palan eilistä omenapiirakkaa, kuin tekisi puuroa tms... Ja itseäni ärsyttää kamalasti se, että olen hiukan nirso. En pidä banaanista, avocadosta, pähkinöistä, siemenistä.. en pidä asioista joista saisi hyviä ja terveellisiä aterioita, ärsyttävää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hikkeys on! Kaikki hyvä on pahasta ja paha on hyvästä :( Ärsyttävää!

   Poista
 5. Mustakin on järkevämpää tehdä "yritän"-tavoitteita kun lupauksia! Mulla ei oikeastaan oo lähes ikinä uudenvuoden lupauksia ;) Ja toivottavasti tvoitteet onnistuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :) Jospa ne onnistuisi, vuoden lopussa katsellaan sitten sitä ;)

   Poista
 6. Oon todennut tässä vuosien varrella sen, että uuden vuoden lupauksia ei kannata ikinä tehdä, koska niitä ei kuitenkaan tule pidettyä, vaikka kuinka yrittäisi :D Oon asettanut itselleni tavoitteeksi alkaa syömään terveellisemmin, koska vasta vuoden lopussa tajusin kuinka epäterveellisesti oon syönyt. Hyvään suuntaan ollaan ainakin tällä hetkellä menossa tuota tavoitetta ajatellen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta! :D Syömisen suhteen on itelläkin ihan tosi paljon parannettavaa, vaikka muutosta positiiviseen suuntaan on jo tapahtumassa :)

   Poista
 7. Mää tein myöskin listan lupauksista tai oikeastaan asioista, joita mulla on tavoitteena tehdä/saavuttaa tänä vuonna, sen löytää mun blogista! Listalta toki puuttuu paljon asioita niinkuin juuri tuo syöminen, alipainoisena mun pitäisi saada painoa lisää joka ei liian helppoa oo kun oon tosi nirso :D

  http://linssinlapijuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nirsous on kyllä yksi syy, miksi oikealla tavalla syöminen on välillä tosi vaikeeta! :D

   Poista