27.1.2018

PITKÄSTÄ AIKAA

Siitä on jo ihan liian monta viikkoa, kun viimeksi näin ystävääni Saaraa, jonka kanssa olemme tunteneet käytännössä syntymästä asti. Eilen oli tämän koeviikon ainoa vapaapäivä, joten käytin sen hyväkseni hyppäämällä isän kyytiin Kajaaniin, jossa myös Saara on kaksoistutkinnossa.
Menin seitsemäksi - huh, vapaapäivä ja herätys oli jo viiden korvilla - katsastamaan Kajaanin lukiota. Saara esitteli mulle vielä siihen aikaan hiljaisen lukion sokkeloiset tilat. Istuskelimme kahviossa juoruamassa viime aikojen kuulumisia Saaran kokeen alkamiseen asti, jolloin suuntasin itse kaupungille.

Tämän postauksen valopisteenä toimikoon liikennevaloissa kuulemani, kahden vanhan naisen (ja toisen naisen ilmeisen puolison, joka osallistui keskusteluun vain hymähtelemällä viiksiinsä) käymä keskustelu:

Nainen nro 1: "Tekin olette ulos lähteneet!" 
Nainen nro 2: "Lähettii kauneuskävelylle."
Mies: * hymähtää *
Nainen nro 1: "Elä hiiessä, sitä ei tiiä kuinka kauniiksi vielä tuutte."
Saara liittyi seuraani heti kokeensa tehtyään - pidetään peukkuja, että koe meni hyvin! Kävimme jokaisen vaatelikkeen jokaisen kolkan läpi ja mukaan tarttui molemmille melkoisen paljon ihania löytöjä. Kierreltyämme mielenkiintoiset putiikit läpi, päätimme testata Teehuonetta. Siitä ja ostoksistani seuraavissa postauksissa lisää!
Koluttuamme kaupungilla jo nelisen tuntia, päätimme mennä leputtamaan jalkojamme Saaran asuntolahuoneeseen, josta yllä oleva ja alla jatkuvat kuvat ovat. Saaralla on taiteellista silmää lähes pelottavan paljon, ja hän onkin taiteillut asuntolahuoneestaan viihtyisän omalla tyylillään. Varsinkin alla olevan kuvan "suunnilleen yhden viivan" -piirrokset ovat mielestäni tajuttoman hienoja sisustuselementtejä!
Kauaa emme ehtineet jalkojamme lepuuttaa, kun isä ilmoitti olevansa valmis lähtemään kotia kohti. Matka kuluikin nuokkuessa takapenkillä - kävely, shoppailu, tee ja pahuksen äänekäs nauraminen olivat tehneet tehtävänsä. Unille ryhtyminen alkoi kuulostaa harvinaisen hyvältä idealta.
Muuten viikonloppu mahtaakin mennä koeviikkoon valmistautuessa. Mitenkäs on teidän laitanne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti