23.1.2018

UUDISTUSTA ULKOASUUN

Mun blogissa aiemmin pyörineet ehkä huomaavatkin muutoksen blogin ulkoasussa. Mustavalkoinen, itsekkäästi mun kuvista kasattu kollaasibanneri on vaihtunut vähän värikkäämpään, ja ainakin omasta mielestäni parempaan tekeleeseen. Heti blogin alusta asti oon tiennyt haluavani jotakin väriä banneriin, mutta luodessani blogia, luonnonvaloa ei tuntunut riittävän hyvän kuvan ottamiseen. Sitten se bannerin uudistaminen vain jäi.
Muitakin pieniä muutoksia blogiin on bannerin lisäksi tullut, mutta niihin tuskin kukaan kiinnittää huomiota. Säätelin vähän leveyksiä, mikä oli pakollista bannerin asettelua varten.  
Bannerikuvan ottaminen herätti huvittuneisuutta tämän päiväisellä hyppytunnilla. Valloitin huonekaverini Helin ikkunan alla olevan pöydän olohuoneen tekokukkasen ja vaatepinon kanssa. Vilma naureskeli historian lukemisen lomassa sähläykselleni yrittäessäni päästä oikeaan kulmaan kameran kanssa. Myös erilaiset asetelmat saivat kulmien kohottelua osakseen, enkä ihmettele ollenkaan. Paitojen viikkaaminen ei ole koskaan aiemmin ollut näin työlästä!
Monien erilaisten yritysten - osassa oli liikaa kaikkea, osassa liian vähän - päädyin nykyiseen ratkaisuun. Lämpimät neuleet ja college kuvaavat tyyliäni, Elämän roihu -koru mua persoonana ja kirja muistuttaa siitä, miten hikke mä oon. Kasvi puolestaan... No, se tuo vain kivaa piristystä!
Mitä mieltä ootte mun uudesta bannerista? Mitä toivoisitte enemmän, mitä vähemmän? Nyt saa antaa palautetta blogista, postauksista, kuvista... Kaikesta! 

14 kommenttia:

 1. Oi että, tykkään todella paljon! Ihana miten oot ajatellut bannerin noin tarkasti, juuri omannäköiseksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla! <3 Ja se oli kyllä ehtona banneria suunnitellessa - iteltä sen pitää näyttää :D

   Poista
 2. Ihana banneri, se näyttää niin hyvältä!♥ Tosi kiva kuulla kans selitystä sen teon takaa!

  VastaaPoista
 3. tosi kivalta näyttää banneri ja ulkoasu <3! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno banneri! Kiva kuulla tarinaa sen takaa ja myös selitystä, että miksi kyseiset asiat ovat kuvaan päässeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! <3 Se kyllä vaati suunnittelua :D

   Poista
 5. Heti kuin saavuin sivulle niin ihastuin! Blogi on raikkaan ja miellyttävän näköinen. Kaunista. Oli myös kiva kuulla sen tarinasta :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis banneri ja ihan sun tyylinen, tykkään ♥

  VastaaPoista
 7. Todella hieno banneri ja sopii hyvin tähän blogiin! Ja toi sommitelma on just sopiva; ei liikaa, ei liian vähän, rauhallinen, muttei tylsä!

  VastaaPoista