1.1.2018

YEAR IN PIXELS 2017

Jotkut ovatkin ehkä kuulleet Year In Pixels -kalenterista. Kyseessä on noin 31x12 kokoinen ruudukko, jossa on ruutu vuoden jokaiselle päivälle. Joka ikinen päivä väritetään yksi ruutu (järjestyksessä, tietenkin) päivän tunnetilaa kuvaavalla värillä. 

Mun tavoitteena oli saada vuoden 2017 ruudukostani mahdollisimman lämmin; mitä parempi päivä, sitä lämpimämpi väri. 
Mulla musta ruutu kuvasi surullista päivää, vaaleansininen sekopäistä päivää ja tummanpunainen täydellistä päivää. Siihen väliin mahtui vielä romanttista, tosi kivaa, tavallista, tylsää, vihaista, stressaavaa ja "sairasta" päivää kuvaavat värikoodit, joilla sitten värittelin ruudukkoani.
Oon aika ylpeä siitä, ettei yksikään päivä oo jäänyt värittämättä! Vielä iloisempi oon siitä, että noin 280 vuoden 2017 päivistäni kuului lämpimien sävyjen maailmaan. Toisin sanoen, viime vuoteni on sujunut oikein hyvin!
Vuoteni 2017 piti sisällään paljon uusia ystäviä, mielettömästi hauskoja iltoja vanhojen ja uusien kavereiden kanssa, merkittäviä muutoksia, kymmeniä hyviä kirjoja, satoja sivuja itse kirjoitettua tekstiä, postilaatikkoon kolahtaneita kirjeitä, ihania elokuvia, jutellen valvottuja öitä, pitkiä puheluita, sängyssä loikoiltuja aamuja, hyviä ruokia, kaupoista tehtyjä löytöjä, uusia ideoita, rakkautta ja ennen kaikkea ikimuistoisia hetkiä.
Mä aattelin tehdä tästä kalenterista tavan. Oon tosi laiska kirjoittamaan päivittäin päiväkirjaan, mutta tästä näkee jo yhdellä vilkaisulla, millainen päivä/kuukausi/vuosi on ollut! Vuodelle 2018 on jo uusi Year In Pixels tehtynä, ja sillä on melkoiset paineet saavuttaa enemmän kuin 280 lämminsävyistä päivää.
Onko Year In Pixels teille ennestään tuttu, ja oletteko kenties täydentäneet tällaista kalenteria?

Ai niin, hyvää uutta vuotta 2018! Toivottavasti meidän kaikkien vuosi tulee olemaan täynnä ystäviä, hauskanpitoa, ahkerointia ja onnea!

12 kommenttia:

 1. Itse asiassa just tänään luin Facebookin Kalenterimania-ryhmässä tästä ja harmittelin, etten tajunnut tehdä tätä bullet journalini alkuun... Mutta toisaalta teen luultavasti joka kuulle mood trackerin, joka ajaa saman asian. :) Toi on kyllä tosi kiva idea, jos ei tykkää siitä peruskalenterista! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voeee, hyvä että mood tracker pystyy korvaamaan :) Ja mä oon kyllä todennut tän hyväksi ratkaisuksi!

   Poista
 2. Niin nätti tuo uusi Year in pixels -paperi! *.*

  VastaaPoista
 3. Oi, toi 2018 Year in pixels -kalenteri on tosi kauniisti kuvitettu! Ja idea tommoseen kalenteriin on tosi kiva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siihen montaa tuntia uhrautunutkaan ;D Se on kyllä kiva!

   Poista
 4. Superkiva idea, tämä on eka kerta, kun tästä kuulin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mukava, ettei kaikille ollut ennestään tuttu!

   Poista
 5. Multa on mennyt kokonaan tällainen ohi, mutta tää on kyllä tosi kiva idea! Mä oon ite kirjoittanut päiväkirjaa aika aktiivisesti nyt muutaman vuoden ajan, mutta tällaistakin olisi kyllä kiva kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää taisi olla vuosi sitten aika isokin juttu, mutta itekin kuulin kaverini kautta :) Päiväkirja on superkiva siitä, että siihen voi perustellakin tuntemukset, mutta tää on ihan toimiva ratkaisu myös!

   Poista
 6. Onpa hauska idea, tällaisesta en oo ennen kuullutkaan. :)
  Olisi ollut kiva itsekin kokeilla tänä vuonna, mutta nyt olisi jäänyt vuoden alusta jo monta päivää välistä. :D No ehkä vielä joku kerta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla :) Jospa sitten ensi vuonna!

   Poista