19.2.2018

BLOGILEVOTTOMUUS

Mikä on bloggaajan tärkein sääntö? Mielestäni se on lyhyesti ja ytimekkäästi Kirjoita siitä, mistä sinulla on sanottavaa. Eihän kukaan osaa kirjoittaa oikeasti hyvää esseetäkään sellaisesta aiheesta, joka ei oikeasti kiinnosta, joten kuka pystyisi pitämään sellaista blogia, joka kiinnostaisi, mikäli se ei kiinnosta itseäänkään?
Tiedän olevani levoton bloggaaja. Parin vuoden sisään olen luonut kolme blogia ja innokkuuteni vaihtelee päivittäin. Ehkä onkin niin, ettei bloggaaminen ole minua varten. Kenties mun pitäisi tyytyä kirjoittelemaan vain ja ainoastaan pöytälaatikkoon, mutta jollakin tasolla mä pidän bloggaamisesta. Tykkään erityisesti blogin ulkonäön hiomisesta - koodien pyörittely, fonttien pohtiminen ja navigointipalkin säätäminen ovat parasta. On myös hienoa onnistua kirjoittamaan teksti, josta on itsekin ylpeä. 

Mä en ole ylpeä tästä blogistani. Toisinaan haluan oikeasti kertoa jostakin, mitä elämässäni on tapahtunut, kuten tässä postauksessa. Niitä tapauksia ei ole kuitenkaan tarpeeksi säännöllisesti, jotta pystyisin pitämään aktiivista blogia. Siksi olenkin suunitellut vaihtavani blogini suuntaa lifestyle-blogista ennemminkin kohti mielipideblogia. 
Kun kirjoitin Nussikaa, naiset postaustani, tunsin kirjoittavani sellaisesta aiheesta, josta mulla oli oikeasti sanottavaa. Mielessäni käy useinkin jokin tasa-arvoon liittyvä juttu, johon haluaisin päästä sanomaan oman sanani. Siihen multa löytyy sanottavaa ja siihen aion kallistaa blogini suuntaa.

Tämän postauksen tarkoituksena ei ole pelkästään pohdiskella, millaista blogia haluan ylläpitää, vaan myös antaa teille, rakkaille lukijoilleni, mahdollisuuden klikata "Lopeta seuraaminen". Harkitsin luovani uuden blogin, mutta pidän tästä pohjasta, jonka olen luonut, enkä halua sulkea lifestyle-blogin mahdollisuutta kokonaan pois. Sillisalaattiblogi on ennemminkin mun juttu. Mä en kuitenkaan itse pidä siitä, kun seuraamani blogin tyyliä vaihdetaan varoittamatta. 

Katellaan mitä tästä tulee, vai tuleeko mitään!

2 kommenttia:

  1. Ootan innolla sun tulevia mielipidepostauksia varsinkin tasa-arvosta! Sulla on varmasti paljon sanottavaa niihin asioihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllä mulla sanottavaa riittää :D

      Poista