6.2.2018

TEEHUONEELLA

Ja täten julistan uuden lempparipaikkani löytyneeksi. Se on sekoitus lämmintä tunnelmaa, lumoavia tuoksuja ja herkullisia makuja. Se on varustettu hyvällä asiakaspalvelulla, ihanilla laspurkeilla täynnä erilaisia teevaihtoehtoja ja mukavilla penkeillä. Se kantaa nimeä Teehuone. 
Edellisessä postauksessa kerroinkin perjantaista, jolloin tapasin kauempana koulua käyvää ystävääni Saaraa. Kaupungilla kierreltyämme päädyimme murisevien mahojen kanssa Teehuoneeseen, joka sattui olemaan juuri sopivasti kulmilla.
Kymmeniä erilaisia teelajeja pullollaan ollut tiski veti heti puoleensa. Nuuskimme teelajeja ja päädyimme teehen, jonka nimi oli muistaakseni Vadelmasorbetti valkoinen tee. Ehdottoman hyvä valitna! En pidä itseäni mitenkään isompana teen ystävänä, mutta tuota olisin voinut omasta puolestani lipittää enemmänkin.

Otimme kahteen pekkaan yhdelle tarkoitetun teekannun, sillä Saarakaan ei uskonut kaipaavansa sen isompaa annosta teetä. (Voi miten väärässä olimmekaan!) Kahdelle hengelle tarkoitetun kannun hinnaksi olisi tullut 5€, mikä on melkoinen summa muutamasta teekupposesta, oli tee sitten kuinka hyvää tahansa. Kolmen euron teekannusta yhdelle riitti kuitenkin ihan sopivasti kahdelle.
Söimme puoliksi palan suussasulavaa vadelmakakkua, joka oli kyllä jokaisen maksetun sentin arvoinen. Luoja miten hyvää se olikaan, eikä ollenkaan niin yli-imelää, mitä ulkonäkö väittää. Makua ja sokeria oli juuri sopivasti makuuni.

Myöskin poropiirakka oli syntisen hyvää. Valehtelematta silmät piti laittaa kiinni jokaisen haarukallisen jälkeen ihan vain siksi, että siitä varmasti nautti jokaisella makuaistin osasella. Lopussa oli tehtävä valinta - kumpaan herkkuun haluan teehetkeni lopettaa?
Teehetkemme loputtua ryhdyimme pohtimaan kanta-asiakkaaksi liittymistä. Silloin kahden hengen teekannu lähtisi euron halvemmalla! Eiköhän Teehuone tule näkemään meitä vielä hyvin monta kertaa jatkossakin.

6 kommenttia:

 1. Tosi ihanan oloinen paikka, täytyy pistää korvan taakse!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä oli <3 Ehdottomasti haluan käymään uudelleenkin!

   Poista
 2. Kuulostaapa ihanalta paikalta! ♥ En hirveästi teestä piittaa, mutta tuolla olisi kyllä kiva päästä käymään, jos sillä suunnalla tuun joskus käymään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen se onkin <3 Mäkään en oo mikään innokas teen suhteen, mutta tuolla ei olekaan mitään tavallisia pussiteitä!

   Poista
 3. Oi, ihanan paikan olette löytäneet! Mieli tekisi lähteä vierailemaan siellä, tee on vain niin ihanaa!

  http://www.llintzz.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain <3 Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

   Poista