8.3.2018

ME OLEMME VOIMANAISIA

Voimanainen ei anna kenenkään pompotella itseään. Voimanainen ei ehkä ole syntymästään asti ollut määrätietoinen, riippumaton ja vahva, mutta hänestä on tullut sellainen. Hän tietää tasan tarkkaan mitä haluaa, eikä anna kenenkään olla unelmiensa tiellä. Voimanainen ei suostu kuuntelemaan sellaista paskaa, jonka mukaan hän ei pysty johonkin. Hän itse määrittää omat rajansa - joita ei tarvitse olla. Rajat on tehty rikottaviksi.
Voimanaiset tulevat kaikissa muodoissa, pituuksissa, väreissä, kooissa ja asenteissa. Heitä ei paineta tehtaassa valmiina pakettina, vaan he kehittyvät pikkuhiljaa. Voimanaiset nousevat pystyyn yhtä monta kertaa kuin kaatuvatkin, vaikka toisinaan se saattaa viedä aikaa. Voimanaisen on saatava kerätä voimiaan. 
Voimanaisia on ollut yhtä pitkään kuin naisia ylipäätään. Jokainen nainen voi olla voimanainen, mikäli haluaa. Jokainen nainen on voimanainen, vaikkei aina siltä tuntuisikaan. Voimanaisen ei tarvitse olla esillä tai johtajan asemassa kutsuakseen itseään voimanaiseksi. Eikä yhdenkään voimanaisen tarvitse kuvitella, että on pärjättävä yksin. On olemassa satoja, tuhansia, miljoonia, miljardeja muita voimaisia ja -miehiä, jotka ovat valmiina tukemaan toisia kaltaisiaan.
Voimanainen on nainen, jota katsoessa toinen nainen voi tuntea ylpeyttä omasta sukupuolestaan. Voimanainen saa katsoa toista voimanaista ihaillen. Tai oikeastaan, juuri voimanainen pystyy antamaan toiselle naiselle samanlaista kunnioitusta, kuin vaatii itselleen. 

4 kommenttia:

 1. Sinä oo yks voimanainen <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaihana teksti! Ei voi kuin yhtyä Siniin ja sanoa että sä oot yks voimanainen. Me ollaan kaikki. Ja ihanat voimanaiskuvat pakkasluonnossa ♥

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Voimanaisia ei voi ikinä olla liikaa!

   Poista