23.3.2018

PIIKIKKÄÄT KAVERIT

Muutama kuukausi sitten astuin huoneeseeni ja huomasin heti, että jokin oli vinossa. Tai ennemminkin kaatunut. Kaktus, joka oli nököttänyt huoneessani nelisen vuotta, oli kaikista sille asettelemistani tuista huolimatta kellahtanut kyljelleen, nostanut juurensa ilmaan ja ryhtynyt mätänemään siihen, huoneeni pöydälle. Kaktukseni, jota olin rakkaudella vaalinut, oli tullut tiensä päähän.
Onneksi kaktuksia löytyy jopa täältä Suomussalmelta, joten mun ei tarvinnut kauaa odotella uuden viherkoristeen saamista. Tällä kertaa en edes tyytynyt yhteen pikkukaveriin, vaan päätin ostaa kerralla kaverukset huoneeseeni nököttämään.
Toisesta kaktuksesta kodin löysi pikkuinen hämähäkki (jonka myös toivon pysyvän pikkuisena). Alkuun yritin metsästää pikkuisen pinsettien avulla pois, mutta kun se kerta toisensa jälkeen onnistui katoamaan piikkien sekaan, päätin antaa sen jäädä. Nyt mulla on kotonakin huonekaveri, jolle otetaan vastaan nimiehdotuksia.
Mikäli mä olisin kasvi, haluaisin ehdottomasti olla kaktus. Mun mielestä ne on jotenkin ihanan simppelillä tavalla näyttäviä - varsinkin kukkiessaan. Musta on hienoa, miten niin luotaantyöntävältä näyttävä kasvi pystyykin kasvattamaan niin kauniita kukkia. Kaktukset ovat sellaisia "katsoa saa, muttei koskea" -tapauksia ja ihailen sitä. 
Kuuluuko sun sisustustyyliin kasveja? 

6 kommenttia:

 1. Kaktukset on kyllä niin söpöjä <3 Toi hämähäkki ei vaan kauheasti houkuttele, vaikka pieni onkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain <3 Haha, jospa se pysyisikin pienenä :D

   Poista
 2. Kaktukset on munkin lemppareita! :) Mulla on monen monen monen vuoden ajan ollut mun huoneen pöydällä sellainen pikkukaktus ja se on tosi söpö :D ♥ Jos/kun se joskus sitten kuolee, niin aion kyllä hankkia jostakin samanlaisen tilalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat niin suloisia! Pikkukaktukset varsinkin <3

   Poista
 3. Söpöjä! Kasvit, erityisesti kaktukset on niin kiva lisä sisustukseen. Noi ei edes kuole niin helposti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säpä sen sanoit! Tällainen poropeukalo kuin mä onnistuu myös pitämään noi hengissä :D

   Poista