22.4.2018

17 VUOTTA

Täsmälleen tänään mulle kilahti yksi vuosi lisää mittariin. Sehän tarkoitti - lapsilisien loppumisen lisäksi - että sain viettää koko päivän herkutellen ystävien kanssa. Aamusta muutama ensimmäinen tunti meni isoshommissa, mutta niistä selvittyäni mä painelin Vilman kanssa kauppaan ja ostin läjällisen herkkuja.
17-vuotiaana on hyvä harjoitella pikkuhiljaa poliisikuvia varten Vilman muokkaaman valotaulun kanssa, eikö?
Mä en oo koskaan erityisemmin viihtynyt juhlakaluna - rippijuhlat sun muut hössötykset ovat olleet aina yhtä tuskaa - mutta pienellä kaveriporukalla oleskellessa tuskin muistaa, että yhteiselle hauskanpidolle on syynsäkin. Mulle esimerkiksi synttäreiden juhliminen ei ole syy muistuttaa kaikkia ikääntymisestä, vaan juurikin kasata porukka kasaan ja vaihtaa viimeisimpiä kuulumisia.
Syötyäni itseni ähkyyn, katsottuani leffan, naurettuani vatsani kipeäksi ja pelattuani korttia sormet kankeiksi, mun on hyvä todeta, etteivät nämä synttärit olleet ollenkaan hullummat. Viikonloppu isoshommissa vei aika hyvin mehut ja kun siihen liittää vielä herkuttelun ja synttärit, niin uni alkaa kuulostaa aika hyvältä idealta.
Miten teidän viikonloppunne sujui?


2 kommenttia:

  1. Ihan sikana onnea Erja! Kuulostaa olleen mahtavat synttärit <3

    VastaaPoista