12.4.2018

TERVETULOA HUONEESEENI

Mun sisustustyyli ei ole ikinä ollut selkeä. Pienempänä mun huoneessa oli punasävyiset seinät, jotka olivat välillä julisteiden peitossa, välillä kokonaan riisutut. Toisinaan piilotin kaikki koriste-esineet, toisinaan nostin ne esiin. Joskus pidin vähän prinsessamaisesta tyylistä, joskus inhosin sitä. Mä oon kuitenkin aina tuonut sisustuksessani esiin kirjoja ja kädentaitoja - molemmilla on aina ollut kivaa leveillä.
Tässä postauksessa saattekin nähdä vilauksia huoneestani, joista suosikkinurkkani on tämä sänkynurkkaus. Päiväpeitto ja koristetyynyn tyynyliinat tein itse yhdeksännellä luokalla, samoihin aikoihin taiteilin seinällä olevan "kirsikkapuun" ja langalla istuvat pääskyset. 
Kukkaköynnös sängyn reunassa on uusin lisäys - vasta muutama kuukausi sitten virittelin aiemmin olohuoneessa roikkuneen koristeen nippusiteillä sänkyyn kiinni.
Tähän seinäristikkoon ihastuin Ikean kuvastoa selatessani heti. Näin sieluni silmin, miten virittelisin sihen sormuksia ja kaulakoruja, asettelisin kortteja ja pieniä muistilappuja kauniiksi sotkuksi. Ristikko saapuikin luokseni joulupaketissa ja pääsin lätkimään ristikkoon aiemmin sinitarralla seinässä kiinni olleita kortteja.
Annukka Salaman vastaus mun "fanipostiin" pääsi ehdottomasti ensimmäisten joukossa ristikkoon. Rakastan tota korttia omistuskirjoituksineen päivineen!
Päivien kirkastuessa valotaulusta ei ole läheskään niin paljoa iloa kuin voisi olla, eikä myöskään lasipurkista, johon saa nappia painamalla valon. Ne koristavat silti kivasti muuten niin tyhjää ikkunalautaa.
Kaverikuvat ja muutama lehtileike ovat löytäneet paikkansa kirjoituspöytäni yläpuolelta. Iltaisin perhosen muodostama valoketju tuo siihen kivaa suloisuutta - apinapehmo puolestaan toimii oivana piristeenä.
Kirjahyllyni on eniten muuttuva kohde huoneessani. Jokainen uusi kirja on saatava paikoilleen, vanhoja on joskus siirrettävä jonnekin muualle ja järjestystä on muutettava. Valokuvat on mun mielestä yks parhaimmista sisustuselementeistä - ne ovat uniikkeja ja helposti vaihdeltavissa. Ja tottahan kuvien seassa on oltava vielä yksi keijuvalo, joka tekee valokuvanurkkauksesta ihanan maagisen pimeällä!
Joskus jossakin oli vinkki, jonka mukaan peiliin kannattaa kiinnittää itsetuntoa kohentava tai tsemppaava lappu. Otin tästä neuvosta vaarin ja nyt peilini nurkassa on komeillut jo ainakin vuoden päivät lappu, joka ilmoittaa: "Today you are so awesome that yesterday is jealous <3"
Lapsuuden tärkein lelu Nallu löysi kirjahyllystä aitiopaikan <3
Mitä te pidätte mun huoneen sisustuksesta? Entä mikä on sun paras sisustusvinkkisi?

(Muokattu - väärän kokoisina ja rakeisina näkyneet kuvat muutettu oikeaan kokoon)

8 kommenttia:

 1. Ihana, persoonallinen huone! Tuo sänkynurkkaus on aivan ihana, samoin seinäristikko ja kirjahylly :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niistä mäkin tykkään tosi paljon!

   Poista
 2. Niin nätti huone ja ihanat yksityiskohdat <3 Valokuvat näyttävät kyllä niin kivalta sisustuksessa, kunhan vain kehtaisi teetättää niitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Valokuvat tuo mun mielestä suuren palan huoneen sisustuksesta, en ite pärjäisi ilman niitä!

   Poista
 3. Ai vitsit, tosi ihanan näköinen huone sulla! ♥ Valokuvat on kyllä ehdoton must munkin huoneessa, koska rakastan sitä tunnelmaa mitä niistä välittyy ja usein huonona päivänä valokuvat saa mun huulet hymyyn, kun muistelen sitä hetkeä, kun se kuva otettiin. Kirjat on myös tosi tärkeässä roolissa mun huoneessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Valokuvat piristää tosiaankin koko huonetta ja omia ajatuksiakin <3 Kirjat puolestaan kertoo mun mielestä tosi paljon omistajastaan :)

   Poista
 4. Ja tosiaan, mun blogissa olisi haaste sulle! :) https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/2018/04/20-kysymysta-millainen-bloggaaja-olen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste otettu vastaan! Postaus tulee lähiaikoina :)

   Poista