29.5.2018

MITÄ MULLE KUULUU?

Miten aika osaakin mennä niin nopeasti? Vastahan mä julkaisin edellisen postauksen, mutta nyt onkin mennyt jo miltei kuukausi, eikä uutta ole kuulunut. Vielä kun viimeisimmässä postauksessani mainitsin, että suunnilleen kerran viikossa tulee postausta. Suunnilleen, joo... *hups* 
Mikä mun ajan on sitten vienyt? Valmiskin postaus olisi ollut julkaistavaksi, mutta aikaa ei ole tuntunut olevan kunnolla edes läppärin avaamiseen. Blogeja en ole lukenut lähes koko kuukauden aikana yhtään, joten oon tipahtanut ihan kartalta siitä, mitä täällä blogimaailmassa tapahtuu. Apua!

1. Yrityskurssin hommat - Parin viikon ajan illat kuluivat aika nätisti haravointihommissa, jotta saisin kasattua lukion kurssille, jonka kautta pääsen muiden kurssilaisten kanssa ulkomaille suunnilleen vuoden kuluttua. Haravoinnista nousi kaiken sen pölyn vuoksi kuume, mikä ajoi puoleksi viikoksi sängynpohjalle. Sieltä ei paljoa muuta tehty kuin...

2. Sarjojen katsominen - Silloin, kun oon läppärini ehtinyt ajaamaan, hiiri on leijunut hetken Bloggerin päällä. Jotenkin se on kuitenkin heilahtanut Areenaan East Los Highin ja uuden, norjalaisen sarjan Blankin pariin. Vahva suositus.
3. Mieletön "kesätyö" - Mut on nimittäin valittu tekemään Demin juhlanumeroa! Ihan tajuttoman jännää, varsinkin, sillä hain paikkaa feministisellä asenteella. Itse hommasta en vielä tiedä oikein mitään, mutta ensi viikon keskiviikkona lähden Helsinkiin tekemään tarkempaa tutkimusta tähän liittyen.

4. Raatteen marssissa kiireapuna oleminen - Raatteen marssi on siis paikallinen tapahtuma, johon osallistui tänään vajaat parisataa ihmistä. Paikallinen yritys, Raatteen portti, on toiminnassa mukana ja sen kanttiiniin tarvittiin apua. Pääsin siinä opettelemaan kassatyöskentelyä ihanassa Lottapuvun kaltaisessa mekossa. Tästäkin lisää myöhemmin!

5. Koeviikko - En nauti. Lyhyesti ja ytimekkäästi. EN NAUTI!

6. Kesän aiheuttama urheiluinto - Tässä toukokuun aikana on tullut harjoitettua enemmän liikuntaa. Pururadat, koripallokentät ja puntit ovat houkutelleet puoleensa oudolla voimalla, joka on mulle tuntematon. Toivottavasti tämä innostus säilyisikin!
7. Uusi kamera - Jota en tosin ole aiemmasta kuudesta syystä vielä ehtinyt opetella käyttämään. Langontekele lahjoitti mulle synttärilahjaksi vanhan järkkärinsä, joten siihen olisi perehdyttävä!

8. Lasten ja nuorten yleisurheiluohjaajaksi kouluttautuminen - Se vei kaksi sunnuntaita ja nyt mä tiedän tarpeeksi yleisurheilusta ohjatakseni ensi vuonna kaverin kanssa polvenkorkuisia naperoita yleisurheilukerhossa.
Siinäpä muutama epämääräinen syy, miksei musta oo täällä kuulunut. Onko muillakin kiireinen toukokuu, vai alkaako kesää kohti uurastus rauhoittua?  

4 kommenttia:

 1. Sulla on ollu kyllä paljon hommaa mut ne kaikki kuulostaa tosi kiinnostavilta! Ja hei, kiitos sarjasuosituksista! Nyt on sitten katsottavaa kesälomalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ovat katsomisen arvoisia!

   Poista
 2. Mullakin toukokuu oli tosi kiireinen, nyt kesällä onneksi helpottaa! Voisin jopa uppoutua noihin sarjasuosituksiin :-)

  https://nouw.com/oonahankaniemi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesälomalla on ihanaa ottaa iisimmin! Jospa suosituksissa ois jotain helmiä :)

   Poista